Tuesday, 30 August 2011

FAMILYKU YANG TERSAYANG



wahhhh..tahun ni kteowg tema hijau...ni la family kesayangan aku...aku sayang sgt2 kt dowg..yang kat tengah 2 mak aku n yang pakai spek pula ayah aku..hehe...tahun ni kteowg beraya di pahang je...xbalik kampung..aku rasa tahun ni raya yang paling seronok sebab bukan senang family aku berkumpul mcm ni..tahun ni la first time ade pic 1 family...rasa terharu sgt2...mmuaaahhhh syg kowg sume...

ni plk adik beradik aku..sume skli ade 7 orang..ramai an??hehehe...dalam 7 orang adik beradik,,aku sorg je pmpn...dowg sume syg kt aku..(pasan kejap)hahahah...ok,,aku akan perkenalkan adik beradika aku..yg belah kiri 2 nama die akil anak yg ke5,,faris no2,,aku no3,,arif yang paling bongsu no7,,emy no4,,faiz anak yg sulung n last skli fitri no6..t'ingat plk masa kecik2 dlu,,asyik gado je..skunk ni xde gado2 da sbb sume saling sayang menyayangi..hahahahahhaa...

Monday, 15 August 2011

Kek Blueberry Cheese

wahhhh....nampak cam sedap tp mmg sedap pon kek ni..sedap sgt...semalam aku beli kek ni..tp sepotong je beli..2 pon da mahal..RM6.50 sepotong..ikecik je dapat sepotong..tp xpe,,,da mengidam sgt2 nk mkn..kang kempunan plk...tp nak lagi makan kek ni...hrmmm b tlg buatkan kek ni tok ayg er???ayg tau b pandai bt kek ni..b an chef...hahhaahha....

Saturday, 13 August 2011

praktikal yang membosankan

hrmmmm....nasib la badan...hari ni genap la 6 minggu aku praktikal di agensi pelancongan...ada 16 minggu lagi..arrrggggghhhhh.....bosannnnnnn......tapi xpe.bosan2 pon aku wat keje aw..ni pic aku tgah wat keje..hahahaha...





ok x keje aku????hahahhaha....memang berbaloi.....aku tgkap pic ni masa kt tempat solat..ade cermin besar kat c2...ape lagi,,tgkap la pic...bile tngok pic ni t'ingat pulak hp pink 2..hp 2 mylove yang bg tp da rosak...sedih sgt2....nak tau cm ne leh rosak???aku pon pelik cm ne hp ni ley masuk dlm mesin basuh...pdhal aku letak hp ni atas katil...tp nasib baik mylove x marah...mmuahhhhhh syg b sgt2...walaupun hp ni da xde,,,aku dapat hp baru..mylove yg belikan...jom tngok hp baru saya...hehe...


wahhhhh aku dapat hp C6-01....tp x merasa pegang lagi..hp ni ade kt mylove..mylove yang belikan..harga hp ni RM850...aku bg kt mylove RM700..mylove tambah RM150...raya ni kot baru dapat pegang...x sabar...cepat lah rayaaaaaa......b datang aw raya ni...ayang rindu sgt2 kt b..rndu 2 2..hp n b..hahahaha....tp paling rindu kt b la...mmmuahhh....ayg tgu b datang raya ni....

sejarah diri aku


nama aku rabiatul adawiyah binti che aziz.aku dilahirkan di mentakab,pahang.aku hanyalah insan biasa kerana aku dilahirkan di rumah iaitu pada 23.01.1991.nasib aku la sbb x sabar sgt nk keluar wktu 2..huhu...skunk ni aku suda berumur 20 thun..dah boleh kawin sepatutnya..hahahhaha...tp sabar dlu,,,masa depan itu sgt pnting..blaja dlu k rabiatul..hehe..skunk aku stdy di politeknik premier johor bahru..stdy kt cni bez sgt..di sini la aku jmpe buah ati aku..baik sgt...ni la die..heheheh...
 
 
 
 
nsem x????hehehehe...
nama die atan..aku syg die sgt2...mmmuahhhh...atul cinta atan sgt2...
die ni baik sgt,,sllu tlg aku masa aku susah.asgment aku pn die bt..hehehe..thankz atan syg sbb
sanggup bt pe sje tok atul...atul xkan lupa pengorbanan yg telah atan bt tok atul...