Saturday, 10 September 2011

KALAU DIBERI PILIHAN HADIAH, SAYA PILIH NI. :)

First skli aku nak sgt yg ni...
Aku suka sgt bunga..xpnah lgi orang bg aku sejambak bunga..aku ternanti nanti jgk mylove bg aku sejambak bunga..b kalu bezday ayg nti,,bg la sejambak bunga..xpon bg masa ulang tahun kite...ni asyik bg baju je..wahhhh materialistik betul..hahahaha.....wahhh nampak romantik gitu klu mylove bg..hehe..kte wait n see jela..huhu...


Kedua....
Bear ni plk no 2 aku suka...aku suka bear ni plk sbb klu owg bg aku,,xdapat pelok tuan die,pelok bear pon jadi lah..hahahha...

Ketiga....

Coklat ni nmpak bez je..aku sbnar xske sgt makan coklat sbb coklat ni manis..aku xske bnda yg manis..tp aku suka klu org bg aku coklat sbb nmpk romantik la..hahaha...
3 something yg kat atas ni xpnah lg owg bg kt aku..cedihnya..huhu....tp klu bli sendiri pnah la..hahahaa...x bez la klu bli sndiri n owg bg..rasa lain..kite akan lebih menghargai klu owg lain yg bg..betol x??huhu..

No comments:

Post a Comment