Friday, 7 October 2011

ERMMMM.....

salam sume...td buka fb atan..ternampak la ade owg wat status ni...sdihnya..tbe2 je t'ingat kat atan ;(...

Bf : Kita main satu game nak tak ? 
Gf : Game apa ? 
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang . 
Gf : Okay ! 
 
Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati . Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak ...dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis : 

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya .
Love you ♥ :(


ape perasaan kowg pas bce dialog kat atas???so,,selagi die ade,,,kite kene hargainya..jgn da hilang bawu nk menyesal..huhu..





No comments:

Post a Comment